16 Kasım 2015 Pazartesi

Rimellerin Prensesi / Princess of the Mascaras: Maybelline Lots of Lashes

Ben bu rimele aşığım arkadaşlar. Bir beauty guru ya da benzeri insan olmadığımdan öyle ballandıra ballandıra anlatamayacağım rimelciğimi. 

I'm in loveee with this mascara. I'll not write this mascara as a beauty guru or something, it is obvious I'm not one of them.



Ama söyleyebiliceğim bir iki şey tabi ki var. Öncelikle rimel akmıyor. Yani bende akma yapmadı. Çıkarmak ise çok zor değil. Ağlayınca akıyor ama bak onu deneyimledim. Ağlak bir insan olduğumdan. Ama suya dayanıklıyız diye bir iddiaları da yok zaten.

But there are 1-2 things I could say about this mascara. First of all, it is not flowing! At least not for me. It is not hard the clean too. It is flow ones you cried. I experienced that. But they don't have any claim about waterproof.



Fırçasının ucu koni şeklinde ve plastik. Normal fırça uçlarına göre daha değişik bir şekli var. Bu şekli sayesinde kirpiklerime daha çok hacim verdiğine inanıyorum.

The brush has a different shape, it looks like a cone. I believe that shape gives my eyelashes more volume.




Şuanda kullandığım rengi: Brownish Black yani siyaha çalan kahve rengi. Aslında Blackest Black yani Simsiyah olan rengi benim favorim.



VEEE tabi ki biricik ülkemde satışı yok bu ürünün ama Amerika yada Avrupaya giden birine mutlaka aldırın 4$'lık bir ürün için çok ama çok güzel bir rimel.


Currently I'm using the Brownish Black color. But Blackest Black is my favorite.

ANDDD of course you can not find this mascara in my lovely country. Ask for this mascara if any one goes to America or Europe. It is a hell of a mascara for 4$.

Duruşu ise şu şekilde:

How it is looks:



Kisses.
Hadi öptüm hepinizi.
Ece.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder